Caravan Nieuws 2021

Corona proof verblijf

Wij houden ons aan RIVM maatregelen op onze camping en vragen u dat ook te doen. Indien u verkouden bent of klachten heeft; blijf thuis. Houdt altijd 1,5 meter afstand, naast uw gezinsleden mag u ook slechts 1 bezoeker ontvangen. De huidige avondklok is ook van toepassing op de camping en in de openbare ruimtes zoals sanitair, receptie en warenmarkt is het dragen van een mondkapje verplicht. Vermijd als bestemming drukke plekken en drukke tijdstippen. Uw gastheer/vrouw kan u hierover informeren. De huidige maatregelen zijn altijd hier te vinden.

 

Openingstijden

Receptie                            dagelijks 08.30 – 17.30 uur

Warenmarkt                     dagelijks 08.30 – 17.30 uur

8ToGo                                do-zo 15.00 – 20.00 uur

 

Receptiebezoek; kom alleen als het echt nodig is, wij geven voorkeur aan contact per email of telefoon.

Warenmarkt; ga alleen boodschappen doen en houd afstand tot andere bezoekers.

Horeca; Op dit moment is alleen de take away 8ToGo geopend, u kunt via de website of telefonisch op 0621940367. We hopen dat binnenkort een terrasbezoek ook mogelijk is in het nieuwe Paviljoen8.

Animatie & spelen: er is een aangepast Corona proof programma wat u hier kunt vinden. Bij te grote drukte kan alsnog worden besloten dat activiteiten niet door kunnen gaan.

 Geniet van de bloemenpracht

Wanneer u te gast bent in Callantsoog is het écht Bloembollen tijd. Geniet te voet, op de fiets of met de auto van de velden en bloembollen kwekers. Vanuit Callantsoog op de fiets hebben we hier een tip voor u. Of wandel eens langs alle Nollen. En een mooie tip voor een route via Schagen vindt u hier of bezoek de poldertuin in Anna Paulowna.

Wij wensen u alvast een heel fijn verblijf op Camping de Nollen.

Mocht u nog vragen hebben, ons team staat voor u klaar.